Pe şaua din spate
Pentru plimbări nesfârşite! Prin lume, prin gânduri şi prin amintiri.

Despre mine

  Numele meu este Gabriela şi cel mai bine mă simt #pesauadinspate. În urmă cu patru ani, nici nu aş fi bănuit asta. Însă, doar câteva luni mai târziu aflam ce forme frumoase poate îmbrăca lumea de acolo de sus, de #pesauadinspate a unei motociclete. Sportivă, chiar! Hm, cine ar fi crezut?! Eu, femeia cochetă care nu avea nici cea mai mică tresărire la zumzetul motoarelor în miez de noapte. Şi treceau multe pe strada mea în acele vremuri. De cele mai multe ori, spuneam ceva furios printre dinţi şi treceam la următorul vis. Până când unul dintre ele a prins viaţă şi l-am cunoscut pe El. Cel care nu foarte târziu urma să devină "motociclistul meu" şi avea să poarte vreme de zeci de mii de kilometri îmbrăţişarea mea strânsă. Da, atât de norocoşi sunt motocicliştii!

Tot în această viaţă am descoperit că îmi place să scriu. Mă relaxează să mă pierd printre cuvinte, adesea visez şi mă înfior când reuşesc să dau forme precise gândurilor mele. Alteori, este modalitatea prin care îmi strig tristeţile şi neputinţele. Dar, de cele mai multe ori, scriu pentru a-mi câştiga pâinea. O fac de mult prea mulţi ani, dar nu suficient cât să mă sătur de gustul acestei pâini. În prezent, lucrez pentru patru publicaţii care sunt distribuite în străinătate. În comunităţile de români din Italia, UK şi Germania.

Din cele două pasiuni s-a născut acest blog. E de vreme bună în gândurile mele, dar probabil nu a existat niciodată un moment mai bun. Trebuia, oricum, să fie în extrasezon motociclistic, căci altfel poate chiar în aceste clipe un peisaj îmi tăia răsuflarea #pesauadinspate.

#pesauadinspate nu se vrea un blog moto. Nici pe departe. I-aş jigni pe oamenii care ştiu cu ce "se mănâncă" motociclismul. Eu, cel mult, pot recunoaşte o Hayabusa în trafic, ştiu că un cauciuc bun te va ajuta să nu faci cunoştinţă cu asfaltul şi că echipamentele de calitate sunt mama şi tatăl motociclistului, indiferent de şaua pe care stă. Dar, desigur, este timp pentru toate. Vor exista şi oaspeţi pe acest blog care sunt în măsură să îşi dea cu părerea despre alte aspecte ale motociclismului, cum ar fi cele mai tehnice.

#pesauadinspate este un blog despre frânturi din viaţa pe două roţi. Despre familie, prieteni, căţei şi plimbări nesfârşite. Adică, despre tot ce iubesc mai mult. Dar nu doar atât. Şi despre culorile şi formele pe care le îmbracă această lume. Totul văzut din perspectiva omului care a simţit libertatea. Da, acesta va suna ca un clişeu doar pentru cei care nu au avut şansa acestei experienţe. Voi, ceilalţi, ştiu că zâmbiţi acum. O faceţi timid, doar pentru că primăvara este departe. Eu, în schimb, nu mai număr zilele în calendar, căci până atunci voi călători #pesauadinspate. Ceea ce vă doresc şi vouă!
Let's ride!